Del denne side på

PERSONLIG BRANDING
Kom i dialog med din næste arbejdsgiver

Når du skal finde et job i din fritstillingsperiode eller i din tidlige ledighedsperiode og ikke har set på dine egne kompetencer og jobmuligheder længe. Så er tiden inde til at tænke lidt anderledes og forsøge at gå nye veje.

På dette kursus får du mulighed for at arbejde med din personlige branding, som giver dig kontakt til potentielle arbejdsgivere samt socialt samvær med andre i samme situation som dig.

Forløb

Forløb er opbygget som et forløb bestående af et modul på 3 måneder, der kan udvides med et tillægsmodul på yderligere 3 måneder.

Forløbet er baseret på workshops og selvstændigt arbejde. Den sociale del af kurset bliver planlagt løbende afhængig af altallet af deltagerne og af årstiden.

Der veksles mellem oplæg fra eksperter på fagområdet og dialogbaseret workshop og interaktion. Vi arbejder med konkrete cases, der tager udgangspunkt i aktuelle problemstillinger i din og de øvrige kursusdeltageres kompetenceafklaring og personlige salgsprocesser.

Kurset er bygget op omkring følgende:

  • Din nuværende situation
  • Kortlægning af dine ”nye” faglige og personlige kompetencer
  • Hvilket jobmarked du befinder dig på i dag
  • Kortlægning af de virksomheder, som matcher dine kompetencer
  • Opsøgende salg af dine kompetencer – Key Acount Management
  • Salgsmetoder, herunder Neurosalg
  • Socialt samvær med andre i samme situation

Formålet med kurset er at hjælpe dig med at kortlægge dine nyerhvervede kompetencer og genopfriske din opmærksomhed omkring dine personlige og faglige kompetencer. Vi får sammen opdateret din profil og set på dit netværk.

Derudover hjælper kurset dig med at blive mere proaktiv i din jobsøgning, så du kan komme tættere på et job.

Tilmelding

Deltagelse i forløbet koster 1500kr. per. måned de første tre måneder for én undervisningsdag og ét socialt arrangement pr. uge. Såfremt du kommer i arbejde inden for de tre måneder betales 25% af den første månedsløn.

Efter de første tre måneder betales 1000kr. per. måned de næste 3 måneder (for én undervisningsdag). Såfremt du er kommet i job indenfor de seks måneder, betaler du 25 % af den første månedsløn.

Når du er ledig og jobsøgende kan økonomien være vanskelig. Derfor er vi åbne for særaftaler.

 

For at tilmelde dig kurset, skal du sende en mail til cd@b-n-r.dk eller udfylde formularen til højre.