Owner og iværksætter er Peter Juel Andersen som har bygget firmaet Commercial Development op. Det er baseret på et idegrundlag om, at mennesker er det vigtigste råmateriale i en virksomhed, derfor er det mennesker vi arbejder med på forskellige platforme.

Historien om Peter er smededrengen fra Nørrebro i København som gik hele vejen og endte som direktør, og så startede sin egen virksomhed.

Peter har en baggrund i erhvervslivet, som leder og direktør og har en motiverende tilgang til at flytte mennekser og nå målene den vej. Han har boet i flere lande og taler flere sprog. Tilgangen til at arbejde med mennesker er også udviklet gennem erfaring som ekstern lektor i mange år på Niels Brock og ledelsesarbejdet i virksomheder.

Flere års erfaring med ledige og samarbejdet med Akademikernes A-kasse giver en god ballast for at arbejde med jobsøgende. 

 

En platform er ledige som søger nye job. Det kan være en kompliceret sag at finde et nyt job og det er svært at gøre det alene. Vi har stor erfaring med ledige akademikere, Peter har arbejdet med koncepter for Akademikerne A-kasse i mange år og er placeret i Advisory Board.

En platform er outplacement. Hvad sker der når man pludselig må forlade virksomheden, ramler hele verden og hvad gør jeg nu? vi arbejder med koncepter med at få mennesker på banen igen.

En platform er mennesker som er i beskæftigelse men søger nyt job. Det kan være vanskeligt og tidskrævende og hewr hjækper vi med denne proces.

En platform er mennesker med anden etnisk baggrund. Der er mange barrierer uanset på hvilket niveau man befinder sig på. Vi har samarbejdspartnere som har særlig kompetencer på dette område.

En platform er at finde medarbejdere til virksomheder. Det er et samspil mellem typologier og kulturer, et ganske interessant område, men vi er ret gode til Search & Selection.

Vi er organiseret i et samspil med eksterne konsulenter og virksomheder som hver har kompetencer på særlige områder, herved har vi altid de bedste kompetencer på alle områder.

Du kan se mere på

LinkedIn – Peter Juel Andersen

Facebook – Peter Juel Andersen

Facebook – Commercial Development