Owner og iværksætter er Peter Juel Andersen som har bygget firmaet op. Det er baseret på et idegrundlag om, at mennesker er det vigtigste råmateriale i en virksomhed, derfor er det mennesker vi arbejder med på forskellige platforme

En platform er ledige som søger nye job. Det kan være en kompliceret sag at finde et nyt job og det er svært at gøre det alene. Vi har stor erfaring med ledige akademikere, Peter har arbejdet med koncepter for Akademikerne A-kasse i mange år og er placeret i Advisory Board.

En platform er outplacement. Hvad sker der når man pludselig må forlade virksomheden, ramler hele verden og hvad gør jeg nu? vi arbejder med koncepter med at få mennesker på banen igen.

En platform er mennesker med anden etnisk baggrund. Der er mange barrierer uanset på hvilket niveau man befinder sig på. Vi har samarbejdspartnere som har særlig kompetencer på dette område.

En platform er at finde medarbejdere til virksomheder, det er et samspil mellem typologier og kulturer, et ganske interessant område, men vi er ret gode til Search & Selection.

Vi er organiseret i et samspil med eksterne konsulenter og virksomheder som hver har kompetencer på særlige områder, herved har vi altid de bedste kompetencer på alle områder.

Du kan se mere på

LinkedIn – Peter Juel Andersen

Facebook – Peter Juel Andersen

Facebook – Commercial Development