Persondatapolitik

I det følgende kan du læse Jobvejen’s politik for behandling af dine personoplysninger, som du afgiver, når du besøger Jobvejen’s hjemmeside og anvender hjemmesidens forskellige tjenester.

 

Jobvejen’s indsamling af dine personoplysninger

Vi indsamler dine personoplysninger, som du afgiver på Jobvejen’s hjemmeside, eller som du giver dit samtykke til.

 

Hvornår sker indsamlingen?

Når du besøger www.jobvejen.com, vil du blive informeret om indsamlingen af dine personoplysninger. Brug af tjenester på Jobvejen’s hjemmeside, såsom bestilling af møde, anmodning om at vi kontakter dig, hvis du tilmelder dig kurser, arrangementer og nyhedsbreve, forudsætter, at du afgiver visse personlige oplysninger.

 

Hvilke oplysninger indsamles?

Jobvejen indsamler dine personoplysninger for at kunne gennemføre din tilmelding eller levere en given tjeneste til dig, tilmelde dig ønskede faciliteter og for at kunne fremsende nyhedsbreve og andre oplysninger vedrørende vores virksomhed og vores tjenester, såfremt du anmoder herom. Herudover indsamler Jobvejen dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser, målrettet markedsføring og statistik. Kun de personer, som anmoder om det, vil modtage e-mails eller andre meddelelser fra os med nyhedsbreve, tilbud mv. Du har altid mulighed for efterfølgende at angive, at du fremover ikke ønsker at modtage henvendelser fra os.

 

Jobvejen’s videregivelse af dine personoplysninger

Dine personoplysninger vil ikke uden indhentelse af dit samtykke, blive gjort til genstand for anden ekstern videregivelse, medmindre der er hjemmel hertil i lov. Jobvejen hverken benytter eller videregiver dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder til udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du har anmodet herom og accepteret dette.

Jobvejen kan endvidere videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder eller andre i det omfang dette følger af gældende lovgivning, eller Jobvejen bliver pålagt videregivelse af en kompetent domstol.

 

Behandling hos tredjepart

Jobvejen kan vælge at benytte databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, sociale og professionelle medier backup, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive overladt til tredjeparter, instrueret af Jobvejen til at behandle dine personoplysninger på Jobvejen’s vegne. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.

Dine personoplysninger kan blive overført til andre lande uden for EU/EØS, og lande, der ikke har love, der giver særlig beskyttelse af personoplysninger.

Jobvejen forpligter disse databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt, og til at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataloven.

 

Lagring af personoplysninger

Jobvejen opbevarer kun dine personoplysninger, så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, til hvilke dine personoplysninger er indsamlet.

 

Beskyttelse af dine personoplysninger

Jobvejen bestræber sig på bedst muligt at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger.

 

Din ret til indsigt i hvilke oplysninger Jobvejen behandler

Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, som Jobvejen behandler om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger.

 

Jobvejen’s brug af cookies

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

 

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., om du tidligere har besøgt siden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som en del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

 

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fra vælge cookies fra Google Analytics her.

Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du PC/computer med en nyere internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores informationer og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.